fredag 15 november 2013

Det kom ett brev...

Det kom ett brev med posten ända från andra sidan jordklotet, ja nästan i alla fall. Det kom från USA. I paketet fanns en skissbok. Jag fick sent omsider höra talas om ett intressant projekt: The Sketchbook Project.
     Ett projekt där vem som helst, känd som okänd får vara med. Det gäller bara att registrera sig för en skissbok som skickas hem till en (för en summa pengar) senast idag faktiskt (för att vara med på 2014 års tur). Sedan måste man givetvis fylla denna skissbok med något. Och slutligen skicka tillbaka den till USA senast någon gång i januari. Efter detta kommer boken att ingå i ett bibliotek fullt med andra skissböcker och även att åka runt på en liten tour i valda delar av USA. Man kan även välja till att ens skissbok ska bli digitaliserad (det har jag gjort) och då kan vem som helst se den på nätet också. Spännande va?!
     Ja, nu gäller det bara att fylla denna bok och hinna skicka tillbaka den innan sista datumet. Jag tänker ta mig an den uppgiften under december månad. Just nu ligger fokuset på examensarbetet som går framåt, även om det ibland är lite låg fart. Men framåt är alltid framåt.
     Vill ni läsa mer om the Sketchbook Project kolla in denna sida: www.sketchbookproject.com

 
/jensan

1 kommentar: